kami Nice Bearing

Kami parantos ngarobih ideu janten proyék anu meunang pangajén.

Ménta cutatan

Produk Diulas

Pausahaan ngahususkeun dina produksi bantalan bola alur jero, bantalan roller tapered, bantalan kabayang, bantalan roller cylindrical, bantalan bola kontak sudut, bantalan roller buleud, bantalan dorong, bantalan bola timer aligning sareng bantalan sanésna.
nempo leuwih

proyék panganyarna

  • 40 40

    40

    proyék
  • 500+ 500+

    500+

    taun pangalaman
  • 7 7

    7

    barang mumpuni
  • 2018 2018

    2018

    mesin-mesin

News panganyarna

  • Precision grade and selection of bearing.

    Kelas precision sareng pilihan ...

    17 Jan,22
    1. Tingkat kasabaran tina bearing ditangtukeun nurutkeun sarat akurasi rotasi tina rojongan axial.Tingkat 0: ieu loba dipaké dina sys bearing umum ...
  • What is Tapered Roller Bearings ?

    Naon Tapered Roller Bear ...

    17 Jan,22
    Tapered roller bearing utamana dipaké pikeun nanggung beban radial mianly radial jeung axial joint beban, umumna teu kedah nyalira nanggung beban bearing .This jenis bearing d ...

Naha anjeun resep damel sareng Nice Bearing?

Shandong Nice Bearing co., Ltd mangrupikeun produsén bantalan komprehensif anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi modéren, konsép manajemén canggih sareng bakat ilmiah sareng téknologi luhur.
kami buildwall

Kami parantos ngarobih ideu janten proyék anu meunang pangajén.

Ménta cutatan