20307 Bantalan Roller buleud 20307 bantalan 35x80x21

Katerangan pondok:

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:

Runtuyan 239: gilinding buleud, lampu pisan

Runtuyan 230: gilinding buleud, lampu

Runtuyan 240: gilinding buleud, cahaya, lebar

Runtuyan 231: buleud gilinding , sedeng

Runtuyan 241: gilinding buleud, sedeng, lebar

Runtuyan 222: gilinding buleud, beurat

Runtuyan 232: gilinding buleud, beurat, lebar

Runtuyan 213: gilinding buleud, beurat tambahan

Runtuyan 223: gilinding buleud, beurat tambahan, lebar


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:
Runtuyan 239: gilinding buleud, lampu pisan
Runtuyan 230: gilinding buleud, lampu
Runtuyan 240: gilinding buleud, cahaya, lebar
Runtuyan 231: buleud gilinding , sedeng
Runtuyan 241: gilinding buleud, sedeng, lebar
Runtuyan 222: gilinding buleud, beurat
Runtuyan 232: gilinding buleud, beurat, lebar
Runtuyan 213: gilinding buleud, beurat tambahan
Runtuyan 223: gilinding buleud, beurat tambahan, lebar

Spésifikasi produk

Ngaran Brand WQA, SKF, NTN, KOYO ATAWA OEM
Struktur buleud
Tipe 20307 bantalan roller buleud
Bahan Ring Bahan Chrome Steel, baja Karbon, stainless steel
Bahan kandang Nilon, baja, kuningan
Ngabersihkeun C0,C2,C3,C4,C5
Geter Zv1, Zv2 jeung Zv3
Peunteun Precision P0,P6,P5
Greese Salaku sarat anjeun, kayaning SRL, PS2, Alvania R12 jeung saterusna.
Jumlah Baris Baris Tunggal, Dua Baris
Aplikasi Alat-alat bumi, bising rendah sareng motor listrik gancang,
komponén otomotif, pompa, mesin.
Sertifikasi ISO 9001:2000
Bungkusan kotak tunggal atawa nurutkeun sarat pembeli.
Tempat Asalna Cina (Daratan)
MOQ 1 PCS
Palayanan (1) Pangiriman Gancang
(2) OEM
(3) Good Service ditawarkeun
(4) Label meuli ditawarkeun
Istilah pamayaran T / T atanapi L / C atanapi Western union atanapi paypal
Palabuhan Qingdao atanapi Shenzhen atanapi Guangzhou
Rincian 1. pangiriman gancang
2. harga kalapa
3. kualitas luhur sarta hirup panjang

taros Kami

Pabrik kami ngagaduhan pangalaman 26 taun, pagawé téknologi anu saé, bos anu ketat, jasa saatos penjualan pangsaéna, janten bisnis anjeun suksés.

Welocme ngobrol jeung kuring keur bearing 20307 CA CC MA MB E spherical roller bearing.Please leupaskeun informasi kontak anjeun, kami bakal dikirim Anjeun harga pangalusna pikeun anjeun.

Rincian produk

detail
detail
detail
detail
detail
detail
detail
detail

pakét produk

package
package
package
package

nguji produk

package
package
package
package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami