23030MBW33 bantalan gilinding buleud 150x225x56

Katerangan pondok:

23030MBW33 bantalan roller buleud, diaméter jerona 150mm, diaméter luarna 225mm, rubakna 56mm, beuratna 8.9KG.

 

 


Rincian produk

Tag produk

Bagian bantalan roller buleud

Cingcin Luar

Cingcin batin

Roller

Kandang

HZK Kumaha Ngahasilkeun Spherical Roller Bearing

Bahan

CNC Taneuh

Ngajalin

Nguji

Ngalieuk

Ngetik

perlakuan panas

Bungkusan

bearing assemble
微信图片_20200805135928
MB BEARING
微信图片_20220323132705

HZK 23030MBW33C3 buleud Roller Bearing

  • Item: 23030MBW33 Roller Bearing
  • Tipe: Nachi Spherical Roller Bearing
  • Kandang: Kandang Kuningan
  • Ukuran: 150mm x 225mm x 56mm / Métrik
  • ID (diaméterna jero) / bore: 150mm
  • OD (diaméterna luar): 225mm
  • Lebar / Jangkungna / ketebalan: 56mm
  • Ukuran: 150 x 225 x 56 mm
  • Jumlah: Hiji Bearing
  • Peunteun beban dinamis Cr: 640.000 N
  • Peunteun beban statik Cor: 790.000 N
  • Ngawatesan Laju:
    • Grease Lubrication: 1.900 RPM
    • Minyak Lubrication: 2.500 RPM

kauntungan urang

Kalayan téknologi canggih internasional sareng alat-alat anu cekap, HZK leres-leres ngontrol kualitas unggal bantalan tina desain gambar léngkah munggaran dugi ka pangiriman produk léngkah anu terakhir, sareng 100% uji leres pikeun mastikeun unggal bearing sampurna, singket sareng akurat.

Kaahlian

Kaunggulan

Ngahubungan

HZK Bearing Factory co., Ltd

Whatsapp: 008618864979550

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami