30203 bantalan roller taper 30203 bantalan 14x40x12

Katerangan pondok:

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:

30200 taper roller bearing

30300 taper roller bearing

31300 taper roller bearing

32000 taper roller bearing

32200 taper roller bearing

32300 taper roller bearing

33000 taper roller bearing

33100 taper roller bearing

33200 taper roller bearing

Inci taper roller bearing


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:
6000 jero alur bola bearing
6200 jero alur bola bearing
6300 jero alur bola bearing
6400 jero alur ball bearing
600 miniatur jero alur ball bearing
1600 jero alur ball bearing
61800 jero alur ball bearing
61900 jero alur ball bearing
62200 jero alur ball bearing
62300 jero alur ball bearing

Spésifikasi produk

Ngaran Produk Tapered Roller Bearing 30203
UKURAN 14 x 40 x 12
Bahan baja Chrome (Gcr15)
Precision ABEC-1, ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Teu karasa 58–64
Geter VZ1,VZ2,VZ3
Kodeu custom 84822000
Bungkusan kotak tunggal atawa pakét industri atawa sakumaha pamundut customer urang
Kelas ABEC-5, ABEC-3, ABEC-1

taros Kami

Pabrik kami ngagaduhan pangalaman 26 taun, pagawé téknologi anu saé, bos anu ketat, jasa saatos penjualan pangsaéna, janten bisnis anjeun suksés.

Welocme ngobrol jeung kuring keur bearing 30203 taper roller bearing.Please leupaskeun informasi kontak anjeun, kami bakal ngirim Anjeun harga pangalusna pikeun anjeun.

FAQs

Q: Kumaha carana meunangkeun harga panganyarna?
A: Punten leupaskeun inpormasi kontak anjeun.Kami bakal ngabales langsung.

Q: Naon waktos pangiriman?
A: The kalungguhan-waktos nyaeta ngeunaan 3-5 poé, sarta kami ngirim barang ku hawa atawa ku laut gumantung kana kuantitas urutan Anjeun.

Q: Naon merek anjeun tiasa nyayogikeun?
A: Urang boga brand urang sorangan, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM, urang bisa ngaropea pikeun anjeun nurutkeun sampel atawa gambar.

Rincian produk

detail
detail
detail
detail

acessories produk

Accessories
Accessories
Accessories
Accessories
Accessories

pakét produk

package
package
package
package
package

nguji produk

package
package
package
package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami