30204 taper roller bearing 30204 bearing 20x47x14

Katerangan pondok:

30204 taper roller bearing, diaméter jerona 20mm, diaméter luarna 47mm, rubakna 15.25mm.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

30204 Taper Roller Kabayang Bearing, Bearing dijieunna tina Chrome Steel.

  • Item: 30204 bantalan
  • Tipe: Taper Roller kabayang Bearing
  • Ukuran: 20 x 47 x 15.25 mm
  • Jumlah: Hiji Bearing (cone + cangkir)
  • ratings beban dasar Cr: 27 KN
  • ratings beban dasar Cor: 27,2 KN
  • Ngawatesan Laju:
    • Grease Lubrication: 8.700 RPM
    • Minyak Lubrication: 12.000 RPM

Spésifikasi produk

Ngaran Produk Tapered Roller Bearing 30204
UKURAN 20 x 47 x 15,25
Bahan baja Chrome (Gcr15)
Precision ABEC-1, ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Teu karasa 58–64
Geter VZ1,VZ2,VZ3
Kodeu custom 84822000
Bungkusan kotak tunggal atawa pakét industri atawa sakumaha pamundut customer urang
Kelas ABEC-5, ABEC-3, ABEC-1

taros Kami

Pabrik kami ngagaduhan pangalaman 26 taun, pagawé téknologi anu saé, bos anu ketat, jasa saatos penjualan pangsaéna, janten bisnis anjeun suksés.

Welocme ngobrol jeung kuring keur bearing 30204 taper roller bearing.Please leupaskeun informasi kontak anjeun, kami bakal ngirim Anjeun harga pangalusna pikeun anjeun.

FAQs

Q: Kumaha carana meunangkeun harga panganyarna?
A: Punten leupaskeun inpormasi kontak anjeun.Kami bakal ngabales langsung.

Q: Naon waktos pangiriman?
A: The kalungguhan-waktos nyaeta ngeunaan 3-5 poé, sarta kami ngirim barang ku hawa atawa ku laut gumantung kana kuantitas urutan Anjeun.

Q: Naon merek anjeun tiasa nyayogikeun?
A: Urang boga brand urang sorangan, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM, urang bisa ngaropea pikeun anjeun nurutkeun sampel atawa gambar.

Rincian produk

detail
detail
detail
detail

acessories produk

Accessories
Accessories
Accessories
Accessories
Accessories

pakét produk

package
package
package
package
package

nguji produk

package
package
package
package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami