30207 taper roller bearing 30207 bearing 35x72x17

Katerangan pondok:

30207 taper roller bearing, diaméter jerona 35mm, diaméter luarna 72mm, rubakna 17mm.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

30206 Taper Roller Kabayang Bearing, Bearing dijieunna tina Chrome Steel.

  • Item: 30206 bantalan bola
  • Tipe: Taper Roller kabayang Bearing
  • Ukuran: 30 x 62 x 17.25 mm
  • Jumlah: Hiji Bearing (cone + cangkir)
  • ratings beban dasar Cr: 41,5 KN
  • ratings beban dasar Cor: 44,8 KN
  • Ngawatesan Laju:
    • Grease Lubrication: 6.500 RPM
    • Minyak Lubrication: 8.700 RPM

Spésifikasi produk

Ngaran Produk Tapered Roller Bearing 30206
UKURAN 30 x 62 x 17,25
Bahan baja Chrome (Gcr15)
Precision ABEC-1, ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Teu karasa 58–64
Geter VZ1,VZ2,VZ3
Kodeu custom 84822000
Bungkusan kotak tunggal atawa pakét industri atawa sakumaha pamundut customer urang
Kelas ABEC-5, ABEC-3, ABEC-1

 

32236 (2)32948 (2)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami