30208 speed tinggi taper roller bearing 30208 bearing 40x80x19.75

Katerangan pondok:

30208 taper roller bearing, diaméter jerona 40mm, diaméter luarna 80mm, rubakna 19.75mm.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

30208 Taper Roller Kabayang Bearing, Bearing dijieunna tina Chrome Steel.

  • Item: 30208 Ball Bearing
  • Tipe: Taper Roller kabayang Bearing
  • Ukuran: 40 x 80 x 19.75 mm
  • Diaméterna Batin: 40mm
  • Bearing diaméterna Luar: 80mm
  • Bearing Rubak: 19.75mm
  • Ukuran: 70 x 80 x 19,75 mm
  • Jumlah: Hiji Bearing
  • Peunteun beban dinamis Cr: 62.900 N
  • Peunteun beban statik Cor: 69.200 N
  • Ngawatesan Laju:
    • Grease Lubrication: 5.000 RPM
    • Minyak Lubrication: 6700 rpm

Spésifikasi produk

Ngaran Produk Tapered Roller Bearing 30208
UKURAN 40x80x19.75
Bahan baja Chrome (Gcr15)
Precision ABEC-1, ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Teu karasa 58–64
Geter VZ1,VZ2,VZ3
Kodeu custom 84822000
Bungkusan kotak tunggal atawa pakét industri atawa sakumaha pamundut customer urang
Kelas ABEC-5, ABEC-3, ABEC-1
Bungkusan & Pangiriman

Fast delivery taper roller bearing 32314 32214 32220 32914 Gcr15 chrome steel tapered roller bearing

FAQ

1. Naon Service Sateuacan-jualan anjeun?

1> .Offer bearing konsultasi patali ngeunaan téhnologi jeung aplikasi;
2> .Help konsumén ngeunaan pilihan bearing, konfigurasi clearance, hirup produk 'jeung analisis reliabilitas;
3> .Offer kacida ongkos-éféktif jeung program solusi lengkep nurutkeun kaayaan loka;
4> .Tawarkeun program localized on parabot diwanohkeun pikeun ngahemat ongkos jalan
5> .Desain sarta ngamekarkeun bearing non-standar pikeun ngarojong inovasi téhnologi konsumén '

2. Naon jasa saatos-jualan anjeun?

1> .Offer latihan ngeunaan bearing instalasi tur pamaliharaan;

2> .Offer hidayah ngeunaan bearing instalasi, adjustment jeung nguji di situs;
3> .Help konsumén jeung diagnosis kasulitan jeung analisis gagalna;
4> .Didatangan konsumén rutin sarta eupan balik bongbolongan rasional maranéhanana jeung sarat ka parusahaan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami