6001 jero alur bola bearing 6001 bearing 12x28x8

Katerangan pondok:

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:

6000 jero alur bola bearing

6200 jero alur bola bearing

6300 jero alur bola bearing

6400 jero alur ball bearing

600 miniatur jero alur ball bearing

1600 jero alur ball bearing

61800 jero alur ball bearing

61900 jero alur ball bearing

62200 jero alur ball bearing

62300 jero alur ball bearing


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:
6000 jero alur bola bearing
6200 jero alur bola bearing
6300 jero alur bola bearing
6400 jero alur ball bearing
600 miniatur jero alur ball bearing
1600 jero alur ball bearing
61800 jero alur ball bearing
61900 jero alur ball bearing
62200 jero alur ball bearing
62300 jero alur ball bearing

Spésifikasi produk

Nomer modél 6001
6001 Tanpa segel dina dua sisi
6001 ZZ Disegel ku baja dina dua sisi
6001 2RS Disegel ku karét dina dua sisi.Jeung warna segel bisa ngaropéa.
Tipe Baris Tunggal Jero alur Ball Bearing
Diaméter jero 12 mm
Diaméter luar 28 mm
Lebar 8 mm
Beurat 0,02 kg
Bahan baku Baja Chrome (GCr15)
Bahan Pilihan Stainelss baja atawa baja Karbon
Brand Pilihan Brand Asli, Mangga ngahubungan kami pikeun gambar, harga na leuwih rinci
Service OEM Sesuaikeun ukuran bantalan, logo, bungkusan, jsb.

taros Kami

Pabrik kami ngagaduhan pangalaman 26 taun, pagawé téknologi anu saé, bos anu ketat, jasa saatos penjualan pangsaéna, janten bisnis anjeun suksés.

Welocme ngobrol jeung kuring keur bearing 6000 ZZ 2RS jero alur bola bearing.Please leupaskeun informasi kontak anjeun, kami bakal dikirim anjeun harga pangalusna kami pikeun anjeun.

faqs

Q: Kumaha carana meunangkeun harga panganyarna?
A: Punten leupaskeun inpormasi kontak anjeun.Kami bakal ngabales langsung.

Q: Naon waktos pangiriman?
A: The kalungguhan-waktos nyaeta ngeunaan 3-5 poé, sarta kami ngirim barang ku hawa atawa ku laut gumantung kana kuantitas urutan Anjeun.

Q: Naon merek anjeun tiasa nyayogikeun?
A: Urang boga brand urang sorangan, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM, urang bisa ngaropea pikeun anjeun nurutkeun sampel atawa gambar.

Rincian produk

product
product
product
product
product
product
product
product

pakét produk

package
package
package
package
package
package
package
package

nguji produk

package
package
package
package
package
package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk