Urang

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Shandong Nice Bearing co., Ltd mangrupikeun produsén bantalan komprehensif anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi modéren, konsép manajemén canggih sareng bakat ilmiah sareng téknologi luhur.

Perusahaan kami komitmen kana strategi kualitas luhur sareng merek anu kasohor sareng kéngingkeun kapercayaan pangguna kalayan kualitas produk anu saé. Perusahaan khusus dina produksi bantalan bola alur jero, bantalan roller tapered, bantalan kabayang, bantalan roller cylindrical, kontak sudut. bantalan bola, bantalan roller buleud, bantalan dorong, bantalan bola timer aligning sareng bantalan sanésna, kami ogé numutkeun sarat khusus para nasabah pikeun ngaropea rupa-rupa bantalan non-standar.Produk anu loba dipaké pikeun ngarojong jasa Motors, panerapan rumah tangga, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, roller skates, mesin kertas, gears réduksi, kandaraan kareta api, crushers, mesin percetakan, mesin woodworking, mobil, metalurgi, rolling pabrik, pertambangan. sarta jasa rojongan model séjén.

Urang

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Shandong Nice Bearing co., Ltd mangrupikeun produsén bantalan komprehensif anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi modéren, konsép manajemén canggih sareng bakat ilmiah sareng téknologi luhur.

Perusahaan kami komitmen kana strategi kualitas luhur sareng merek anu kasohor sareng kéngingkeun kapercayaan pangguna kalayan kualitas produk anu saé. Perusahaan khusus dina produksi bantalan bola alur jero, bantalan roller tapered, bantalan kabayang, bantalan roller cylindrical, kontak sudut. bantalan bola, bantalan roller buleud, bantalan dorong, bantalan bola timer aligning sareng bantalan sanésna, kami ogé numutkeun sarat khusus para nasabah pikeun ngaropea rupa-rupa bantalan non-standar.Produk anu loba dipaké pikeun ngarojong jasa Motors, panerapan rumah tangga, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, roller skates, mesin kertas, gears réduksi, kandaraan kareta api, crushers, mesin percetakan, mesin woodworking, mobil, metalurgi, rolling pabrik, pertambangan. sarta jasa rojongan model séjén.

Pausahaan urang boga suplai ngarojong jangka panjang jeung loba usaha manufaktur badag domestik, sarta produk anu diékspor ka Éropa, Amerika, Asia Tenggara jeung nagara jeung wewengkon séjén.

Perusahaan kami saluyu sareng "jasa anu pangsaéna, berorientasi kualitas, reputasi anu munggaran" ideu produksi pikeun ngalayanan para nasabah di sakumna dunya, sareng kéngingkeun pujian umum anu saé ku kualitas stabil, jasa kualitas.

Kami ngabagéakeun para palanggan, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari gawé babarengan pikeun kauntungan silih.