Kelas precision sareng pilihan bantalan.

1. Tingkat kasabaran tina bearing ditangtukeun nurutkeun sarat akurasi rotasi tina rojongan axial.
Tingkat 0: éta loba dipaké dina sistem bearing umum kalawan precision puteran gede ti 10 m.Such salaku mékanisme robah speed alat mesin umum, mékanisme robah speed mékanisme dahar, mobil, traktor, motor biasa, pompa cai jeung mesin pertanian. , jsb.
Tingkat 6, 5, dina akurasi puteran dina 5 mun 10 microns atawa speed tinggi precision sistem bearing, kayaning lathe biasa dipaké bantalan (rojongan hareup jeung 5 tingkat, rojongan tingkat 6) sanggeus instrumen precision, méter sarta instrumen precision, méter, jeung precision sahiji mékanisme puteran.
Tingkat 4,2: dina precision puteran kirang ti 5 microns atanapi dina instrumen precision ultra kalawan speed tinggi, kayaning precision koordinat mesin boring, mesin grinding precision tina sistem gear, instrumen precision, méter sarta kaméra-speed tinggi na precision séjén. sistem.

news

2. bearing Cina dipaké pikeun designation of precision kelas.
Standar anu ditetepkeun ku unggal nagara dirumuskeun luyu sareng standar ISO, sareng umumna konsisten sareng standar ISO. Precision dibagi kana precision dimensi sareng precision rotasi. Ieu dibagi kana 0, 6X, 6, 5, 4 sareng 2.
Kodeu heubeul tina bearing Cina dipaké nyaéta: G (0), E (6), D (5), C (4), sarta B (2).Kode ayeuna umumna diadopsi ku standar DIN Jerman.
P0 (level 0), P6 (level 6), P5 (level 5), P4 (level 4), level 2 (level 2).
Kelas standar umum P0, réaksina nyaéta elliptical dina modél bearing, ngan ukur tingkat P6 atanapi P6, kode kelas muncul dina modél bearing.
Contona: 6205 jeung 6205/P5, nu mana 6205 boga tingkat precision of P0, tapi disingkahkeun. Hal ieu méré jalma gambaran yén kelas P0 nyaeta non-precision kelas bearing.
Sajaba ti éta, arah sagala jinis precision béda dina téhnologi processing, sarta ogé béda dina nilai.Contona, nilai brand kawentar di Cina, anu bearing of P6 precision nyaeta 1,5 kali P0, sarta bearing of P5 precision. nyaeta dua kali saluhur P0, sarta akurasi P4 nyaeta 2,5 kali P5.


waktos pos: Jan-17-2022