Naon Dupi Tapered Roller Bearing?

bantalan roller tapered utamana dipaké pikeun nanggung beban radial mianly radial jeung axial beban gabungan, umumna teu kudu nyalira nanggung beban bearing .This jenis bearing teu ngidinan liang cangkang relatif sumbu Dengdekkeun, ukuran clearance axial, hubungan. antara jenis bantalan tiasa dianggo hébat.Axial clearance leutik teuing, hawa nu leuwih luhur; clearance axial badag, bearing gampang ruksak; merlukeun perhatian husus salila instalasi pikeun nyaluyukeun bearing clearance axial, upami diperlukeun, sarta preloaded ningkatna bisa ningkatkeun bearing kaku.jenis ieu bearing bisa dipasang dina ring jero (jeung sakabeh grup roller na kandang) jeung ring luar.Kalawan assembly na disassembly, clearance adjustable jeung saterusna.Bantalan roller tapered seueur dianggo dina otomotif, ngagiling, tambang, metalurgi, plastik sareng mesin.HZV Tapered roller arah kami kalawan kualitas luhur sarta harga comptitive, 30302, 32305, 32207, 33208, 33212, 32013X, 32914, 33214. Wilujeng sumping ngahubungan kami kalawan bébas.

news

Salaku tambahan pikeun koleksi kauntungan tina jinis bantalan anu sanés, éta ogé ngagaduhan kaunggulan ieu:
1. Kalawan kapasitas beban digabungkeun duanana radial na axial
2. Pikeun ukuran sarua, taper roller arah ngabogaan hirup rélatif panjang
3. Mibanda diménsi relatif leutik pikeun kapasitas loa sarua
4. Performance of adjustment: naha clearance axial atawa kanaékan pre-beban, sadaya bisa ngahontal kinerja optimal nurutkeun sarat desain
5. Struktur tapered boga ciri alamiah tina minyak mindahkeun otomatis ti wewengkon kontak tina raceway eta bisa miceun sagala partikel kacemar, sahingga greatly ngurangan dampak polutan lingkungan.


waktos pos: Jan-17-2022