RN205 cylindrical roller bearing RN205 RN205E RN205M bearing 25x45x15

Katerangan pondok:

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:

RN200 roller bearing cylindrical

N1000 cylindrical roller bearing

N200 cylindrical roller bearing

N2200 cylindrical roller bearing

N2300 cylindrical roller bearing

N300 cylindrical roller bearing

N400 cylindrical roller bearing

NU1000 cylindrical roller bearing

NU200 cylindrical roller bearing

NU2200 cylindrical roller bearing

NU2300 cylindrical roller bearing


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Urang manufactues rentang béda tina bantalan pikeun variétas tina aplikasi, handap mangrupakeun rentang produk urang ngahasilkeun:
RN200 roller bearing cylindrical
N1000 cylindrical roller bearing
N200 cylindrical roller bearing
N2200 cylindrical roller bearing
N2300 cylindrical roller bearing
N300 cylindrical roller bearing
N400 cylindrical roller bearing
NU1000 cylindrical roller bearing
NU200 cylindrical roller bearing
NU2200 cylindrical roller bearing
NU2300 cylindrical roller bearing
NJ1000 cylindrical roller bearing
NJ200 cylindrical roller bearing
NJ2200 cylindrical roller bearing
NUP1000 cylindrical roller bearing
NUP200 cylindrical roller bearing
NUP2200 cylindrical roller bearing
NUP2300 cylindrical roller bearing
NUP300 cylindrical roller bearing
NUP400 cylindrical roller bearing

Panjelasan Produk

Ngaran Produk RN205 roller bearing cylindrical
Runtuyan runtuyan RN
Ngaran brand SKF, FAG, NSK, KOYO, NTN, TIMKEN…WQA
Ukuran 25 x 45 x 15 mm
Diaméter luar 45 mm
Ukuran bore 25 mm
Lebar 15 mm
Beurat 0,09 kg
Bahan Baja krom Gcr15
Kandang Kandang baja
Precision Z1V1 Z2V2 Z3V3
Kualitas ISO9001:2008
Palayanan jasa ngaropéa OEM
Keunggulan produk 1.High-beban kalawan téhnologi high-end na low-noise;
2.Long-hirup kalawan kualitas luhur;
harga 3.Competitive sarta layanan OEM;
Aplikasi Mesin, jsb.

taros Kami

Pabrik kami ngagaduhan pangalaman 26 taun, pagawé téknologi anu saé, bos anu ketat, jasa saatos penjualan pangsaéna, janten bisnis anjeun suksés.

Welocme ngobrol jeung kuring keur bearing RN205 cylindrical roller bearing.Please leupaskeun informasi kontak anjeun, kami bakal ngirim Anjeun harga pangalusna pikeun anjeun.

FAQs

Q: Kumaha carana meunangkeun harga panganyarna?
A: Punten leupaskeun inpormasi kontak anjeun.Kami bakal ngabales langsung.

Q: Naon waktos pangiriman?
A: The kalungguhan-waktos nyaeta ngeunaan 3-5 poé, sarta kami ngirim barang ku hawa atawa ku laut gumantung kana kuantitas urutan Anjeun.

Q: Naon merek anjeun tiasa nyayogikeun?
A: Urang boga brand urang sorangan, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM, urang bisa ngaropea pikeun anjeun nurutkeun sampel atawa gambar.

Rincian produk

product
product
product
product
product
product
product
product

pakét produk

package
package
package
package

nguji produk

package
package
package
package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk