Bantalan timer aligning gaduh dua jajar bal kalayan raceway sphered umum dina ring luar.Hal ieu méré bantalan sipat timer aligning maranéhanana, permitting misalignment sudut aci relatif ka perumahan.Ku alatan éta, aranjeunna cocog pikeun aplikasi dimana misalignment tiasa timbul tina kasalahan dina pamasangan atanapi tina defleksi aci.Sajaba ti éta, bantalan bola timer aligning non-disegel boga gesekan panghandapna tina sagala jenis bearing.