Bantalan roller Taper tiasa dipisahkeun sareng gaduh komponén di handap ieu: cingcin luar, ring jero, sareng rakitan roller (ngandung rollers sareng kandang). cangkir.Clearance internal ditetepkeun nalika dipasang ku posisi axial congcot relatif ka cangkir.